/episodethree//sup//othertest/

/episodethree/ - Episode Three

Worth the weight!

Name
Email
Subject
Message
File
Password (for post/file deletion)

File: 151728321915.webm - (2.81 MB , 568x320, alexa jones.webm)
/episodethree/src/151728321915.webm No. 307 []
Ready go
No. 308 []
File: 151728350382.webm - (0.35 MB , 480x480, Gopher mating call.webm)
/episodethree/src/151728350382.webm
No. 309 []
>>308
pls do not
No. 310 []
>>309
What was it?
No. 311 []
>>310
oh oops ignore that lol
No. 312 []
File: 151749113112.webm - (2.31 MB , 103x104, project8.webm)
/episodethree/src/151749113112.webm
No. 313 []
>>312
That's really weird, I wonder why it didn't generate a thumbnail for that...
No. 314 []
>>312
Ah, so it isn't (entirely) my fault. Your file is *technically* a webm, but it lacks a video channel.
No. 315 []
>>314
Ok, apparently it does have a video channel, but it's corrupted.
No. 316 []
>>313
>>314
>>315
Were reply backlinks working before?

Also yeah, I'm not sure how to properly combine a png and ogg as a webm.
No. 317 []
ZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKE
No. 318 []
File: 151768147043.gif - (1.07 MB , 284x210, 130603299259.gif)
/episodethree/src/151768147043.gif
>>316
I think so, but apparently I fucked it up when I finalized HTML injection. Oops. I'll get on that.
And what the fuck is going on with that greentext?

Go home gochan, you're drunk.
No. 319 []
File: 151768240923.png - (0.14 MB , 877x608, Screenshot_2018-02-03_11-25-42.png)
/episodethree/src/151768240923.png
>>318
fookin rekt
No. 320 []
>>318
ffmpeg -i <image> -i <audio> -b:a 96k -acodec libopus -vcodec vp8 -b:v 250k output.webm

should work
No. 321 []
>>320
That's close to what I did, I just didn't specify an audio codec.
No. 323 []
File: 151831155512.jpg - (10.2 KB , 249x250, thumbs up.jpg)
/episodethree/src/151831155512.jpg
>>318
>>319
And now they are working! Yay!


Reason:
Edit post
Return Previous [All] [1] [2] [3]
[ episodethree / sup / othertest ]